Seniorboliger

En Perspektiva Seniorbolig er gennemtænkt fra ende til anden. Her er der fokuseret på alle de små detaljer, der gør huset til det perfekte sted at forberede sig på en tid med plads til fordybelse. Et hus der er opbygget, så man får mulighed for at blive længere i sit eget hjem, ja måske aldrig behøver at flytte fra det.

Til forskel fra de øvrige Perspektiva Huse har vi i seniorboligerne koncentreret os om de detaljer, der på sigt vil gøre livet lettere. Derfor bygges seniorboligerne kun i et plan. Seniorboligen er bygget uden dørtrin, med bredere døråbninger end standard og med ekstra god plads på badeværelset. Dermed har vi taget højde for eventuel senere opsætning af hjælpemidler og sikret din bolig langt ud i fremtiden.

Seniorboligen indeholder entré, køkken, bryggers, stue, badeværelse, soveværelse og et ekstra værelse. Elementerne til køkken, bad, samt anden indretning vælger du selv, så huset bliver præcis, som du drømmer om.

I seniorboligen kan du frit vælge mellen to forskellige indretninger: Vi har valgt at kalde dem for Seniorbolig A og Seniorbolig B. Begge huse er 81 m2 i grundplan. I begge boliger er entréen det centrale rum. Herfra er der adgang til soveværelse, ekstra værelse, stue, badeværelse, bryggers og køkken.