print   
 

Forside > Udstillingshus

Kun ved selvsyn kan man få et helt nøjagtigt indtryk af, hvilken atmosfære og stemning man opnår i et af vores træhuse, og præcist hvor varmt og smukt det tager sig ud.

Ønsker du at se og opleve Perspektiva Huset, har vi bygget et udstillingshus, som du er velkommen til at besøge.

Udstillingshuset er bygget som hustype D, det vil sige med alle de muligheder, der findes i forskellige tilbygninger – vindfang, væksthus/alrum, havestue og bryggers. Samtidig indeholder huset nogle af de elementer, der kendetegner seniorboligen. Det vil sige større døråbninger og ingen dørtrin.

Huset vil give dig et indtryk af mulighederne med tilbygningerne, atmosfæren og brugen af materialer. I huset er anvendt såvel klinke- som plankegulv, så du kan danne dig et indtryk af virkning og effekt i rummene. Noget der vil gøre det nemmere for dig at vælge den løsning, der passer bedst til dig. Ved et besøg vil det også være muligt at opleve det smukke lysindfald, som skabes af de mange, forskellige vinduespartier i huset.

Udstillingshuset ligger i Holbæk, og kan besøges efter aftale. Du kan bestille tid til en fremvisning her >link< eller ved at ringe til os på telefon 59 43 33 00.